Βοήθεια

Γιατί δεν μπορώ να δημοσιεύσω στο φόρουμ;

Επειδή πρέπει πρώτα να συνδεθείτε! Αν δεν έχετε γίνει ακόμη μέλος του ioanninamed.gr, τότε πηγαίνετε στην αρχική σελίδα και δημιουργείστε ένα νέο λογαριασμό συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα. Η διαδικασία είναι απλή και το μόνο που απαιτείται είναι μία έγκυρη διεύθυνση email.

Επισημαίνεται ότι με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα αποκτάται αυτόματα πρόσβαση και στο φόρουμ, όπως και αυτόματα γίνεται και η σύνδεσή σας στο φόρουμ μετά την σύνδεση στην ιστοσελίδα.

Τι είναι το Boardcode;

Το Boardcode (Bulletin Board Code - BBCode) είναι το βασικό εργαλείο για να διαμορφώσετε και να αλλάξετε την εμφάνιση της δημοσίευσής σας στο φόρουμ. Πρόκειται ουσιαστικά για μία ιδιαίτερη εφαρμογή της HTML, όπου η χρήση της στα μηνύματα καθορίζεται από τον διαχειριστή στο σύνολο και από τον συντάκτη ενός μηνύματος κατά βούληση, κάθε φορά που συντάσσει ένα κείμενο. Ο κώδικας BBCode είναι παρόμοιος με την HTML μόνο που οι εντολές περικλείονται σε αγκύλες [and] αντί της μορφής <and> και προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο του τι και πώς αυτό θα εμφανίζεται στην οθόνη. Το Boardcode ενώ επηρεάζει το απλό κείμενο με παραπλήσιο τρόπο με τα εργαλεία διαμόρφωσης οποιουδήποτε επεξεργαστή κειμένου, το κύριο πεδίο μήνυμα δεν συμπεριφέρεται με τρόπο WYSIWYG (What You See Is What You Get), έτσι πρέπει να προεπισκοπήσετε το μήνυμα σας για να δείτε πώς θα φαίνεται όταν δημοσιευθεί.

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας αποκλεισμού αυτοματισμών (Captcha);

Για την ασφάλεια της ιστοσελίδας και την αποφυγή ανεπιθύμητων δημοσιεύσεων (spam) η φόρμα θα πρέπει να συμπληρώνεται και από τους εγγεγραμμένους χρήστες. Με την δημοσίευση τουλάχιστον 20 αναρτήσεων από τον εγγεγραμμένο χρήστη η φόρμα αποκλεισμού θα αφαιρείται αυτόματα.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.689 δευτερόλεπτα